ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sportivii moldoveni au câștigat mai multe medalii la turneul de taekwondo ,,Kiev Cup 2021’’

11:48 | 18.03.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Elevii Școlii Sportive nr.6 au câștigat o medalie de aur, trei de argint și două de bronz la turneul deschis de taekwondo „Kiev Cup 2021’’, desfășurat în capitala Ucrainei, transmite MOLDPRES.

La turneu au participat 32 de elevi moldoveni. Astfel, Gabriel Derenov a câștigat medalia de aur la categoria 32 kg, Nazarova Iulia, Fuga Ivan și Artiom Bulavca au câștigat medalii de argint la diferite categorii de greutate, iar Balagula Dmitri și Pusca Andrei au revenit la Chișinău cu medalii de bronz.

Potrivit Direcției generale educație tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, la această competiție au participat 897 de sportivi.

foto: facebook.com/dgetschisinau/photos

img21002056

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!