ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinția a venit cu o reacție la solicitarea de a lansa consultări cu fracțiunile

13:52 | 18.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Președinției Republicii Moldova a emis astăzi o declarație în legătură cu cererea de a lansa noi consultări pentru desemnarea candidatului la funcția de Prim-ministru, comunică MOLDPRES.

Astfel, administrația Prezidențială a precizat că a recepționat un extras din stenograma ședinței Parlamentului de astăzi, 18 martie 2021 și comunică că “noi consultări cu fracțiunile și grupurile parlamentare pot avea loc după consumarea efectelor Decretului nr.47-IX din 16 martie 2021, emis după consultările organizate de Președintele țării în aceeași zi”.

De asemenea, Președinția a specificat că a luat act de declarația candidatului la funcția de Prim-ministru, Igor Grosu, în care acesta a menționat că va discuta cu fracțiunile și grupurile parlamentare în vederea obținerii sprijinului pentru învestirea Guvernului.

foto: publika.md

img21002067

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!