ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În transportul public din Chișinău va crește numărul taxatorilor care vor folosi validatoare mobile de card bancar

09:59 | 22.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Numărul taxatorilor care vor folosi validatoare mobile pentru carduri bancare în transportul public municipal va crește, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul municipiului Chișinău, Victor Chironda, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipale, că, în această săptămână, companiile bancare vor livra acest echipament către Parcul Urban de Autobuze și către Regia Transport Electric Chișinău. „Astfel, numărul taxatorilor care vor folosi validatoare mobile pentru carduri bancare în transportul public municipal va crește”, a precizat Chironda.

Potrivit viceprimarului, în această săptămână vor fi efectuate cursuri de instruire a taxatorilor care vor folosi validatoarele mobile. Pe ruta de troleibuz 22 vor fi prezenți 20 de taxatori cu validatoare mobile de card bancar, iar pe ruta de autobuz 5 vor activa zece.  

Oficialul a menționat că întreprinderile municipale sunt pregătite să instaleze în mijloacele de transport echipamentul fix de validare a plății, atunci când acesta va fi livrat de către instituția bancară.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21002144

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!