ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Astăzi este ultima zi pentru depunerea Declarației cu privire la impozitul pe venit

09:29 | 25.03.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) reamintește că astăzi este ultima zi pentru depunerea Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2020 de către persoanele juridice și persoanele fizice care practică activitate de întreprinzător, contribuabilii care desfășoară activitate profesională, precum și persoanele fizice care desfășoară activitate independentă, transmite MOLDPRES.

„În vederea facilitării procesului de depunere a declarațiilor, a fost extins orarul de lucru al Direcțiilor deservire fiscală. Astfel, pentru ziua de 25 martie regimul de muncă este de la 7:30 până la 18:00”, indică SFS.

Pe site-ul Serviciului Fiscal pot fi văzute aspecte privind prezentarea Declarațiilor cu privire la impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2020 de către persoanele juridice și persoanele fizice care practică activitate de
întreprinzător.

foto: zdg.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!