ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

18:25 | 01.04.2021 Categorie: Comunicate

Consulatul general de la Barcelona începe recepționarea programărilor cetățenilor în circumscripția consulară Catalonia, Aragon, Valencia, Navarra, Insulele Baleare și Murcia

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță încheierea etapelor de înființare și organizare a activității Consulatului general de la Barcelona.

Consulatul general invită cetățenii moldoveni care vor să solicite servicii consulare să efectueze o programare prealabilă, disponibilă exclusiv online, accesând următorul link. Având în vedere necesitatea efectuării unor aranjamente de ordin tehnic, primirea cetățenilor în audiență va începe din data de 12 aprilie 2021 pentru următoarele servicii: acțiuni notariale, acte de stare civilă, emigrarea autorizată, renunțare/dobândire a cetățeniei. Coordonatele de contact: Carrer de Corsega 329, cod poștal: 08037, numărul de telefon: +34634895940, email: [email protected]

Informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului general: barcelona.mfa.gov.md, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook.

Înființarea Consulatului general al Republicii Moldova în orașul Barcelona vine să sprijine comunitatea de cetățeni moldoveni aflați pe teritoriul Spaniei și să impulsioneze relațiile moldo-spaniole în domeniul economic, cultural și științific.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!