ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consumatorii din Chișinău își pot regla individual consumul de energie termică

10:11 | 02.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Conectarea, deconectarea și reglarea încălzirii în blocurile locative conectate la sistemul centralizat de termoficare este efectuată, la solicitarea consumatorilor, de către gestionarul fondului locativ sau responsabilul de contor, desemnat de majoritatea locatarilor, transmite MOLDPRES cu referire la Termoelectrica SA.

„În cazul în care, pe parcursul zilei, temperaturile aerului exterior sunt ridicate, iar caloriferele sunt supraîncălzite, recomandăm consumatorilor să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, utilizând următoarele canale: Centrul de apel – 1300 și 022 447 447; Pagina de Facebook a companiei – Termoelectrica SA; Aplicația Viber: 069-444-144 pentru raportarea problemelor tehnice”, indică un comunicat al întreprinderii.

Societatea pe acţiuni Termoelectrica asigură furnizarea energiei termice până la branșamentul clădirii (punctul de conectare), iar sistemul ingineresc de încălzire intrabloc este administrat de locatari, prin intermediul administratorul/gestionarului fondului locativ.

Termoelectrica asigură cu energie termică peste 4400 de imobile din municipiul Chișinău.

foto: Termoelectrica

img21002491

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!