ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

18:52 | 06.04.2021 Categorie: Comunicate

Precizări de presă în legătură cu dosarul care vizează sediul Consulatului Republicii Moldova la Odesa

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. Cu referire la cererea de apel comună depusă de Guvernul Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Agenția Servicii Publice, împotriva hotărârii Judecătoriei Chișinău cu sediul Râșcani din 23 octombrie 2020, Biroul de presă al Ministerului informează că în cadrul ședinței publice de astăzi a Colegiului civil, comercial și administrativ al Curții de Apel Chișinău, în conformitate cu art. 240 alin. (1) lit. c), Codul administrativ s-a decis admiterea cererilor de apel ale instituțiilor publice naționale.

Astfel, instanța a casat integral hotărârea Judecătoriei Chișinău sediul Râșcani cu adoptarea unei noi decizii, prin care se respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată înaintată de Rolemska Iryna. Decizia este executorie din momentul emiterii.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!