ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șoferii de troleibuz și taxatorii care au peste 60 de ani vor fi vaccinați împotriva COVID-19

11:58 | 08.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 apr. /MOLDPRES/. Peste 300 de angajați ai Regiei Transport Electric și ai Parcului Urban de Autobuze din Chișinău vor fi vaccinați împotriva COVID-19, comunică MOLDPRES.

Edilul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că cele două întreprinderi au întocmit deja listele personalului liniar al întreprinderilor, eligibil pentru vaccinarea împotriva COVID-19 la această etapă. Astfel, circa 300 de persoane, cu vârsta de peste 60 de ani, au fost introduse în liste și vor fi vaccinate.

Potrivit primarului, personalul parcurilor de troleibuze și autobuze se află zilnic în contact direct cu sute de călători, iar vaccinarea acestora constituie la fel o prioritate pentru municipalitate.

Conform datelor oficiale, până astăzi, în R. Moldova au fost imunizate 54907 de persoane.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21002644

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!