ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a operat modificări la bugetul de stat pentru anul 2021

12:01 | 23.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Parlamentul a decis modificarea Legii bugetului de stat. Aceasta are drept scop instituirea unei măsuri de protecție socială pentru consumatorii casnici prin prisma oferirii unei compensații la energia electrică utilizată pentru lunile aprilie și mai al anului 2021, comunică MOLDPRES.

Proiectul este destinat să sprijine consumatorii casnici în contextul circumstanțelor legate de efectele epidemiei și situația economico-financiară a acestora.

Datele estimative arată că, la implementarea proiectului de lege, vor fi necesare mijloace financiare suplimentare din Bugetul de Stat, în sumă de 532,959 milioane de lei.

img21003026

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!