ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

În Republica Moldova sunt disponibile peste șapte mii de locuri de muncă

17:28 | 27.05.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 27 mai. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă /ANOFM/ a anunțat că pe piața muncii sunt disponibile 7400 de locuri de muncă, transmite MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, sunt disponibile 7400 de locuri de muncă, iar cele mai multe locuri vacante se află în municipiul Chișinău - 3082 și în municipiul Bălți, unde sunt libere 1005 locuri de muncă.
 
Cei mai căutați sunt inspectorii și ofițerii, specialiști în domeniul sănătății, ingineri și tehnicieni, specialiști în activitatea financiară, economică sau comercială, specialiștii în învățământ.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă sau pot accesa portalul pieței muncii: angajat.md, unde sunt postate locurile vacante oferite în fiecare raion, pe profesii.

foto: anofm.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!