ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Încă două formațiuni politice au fost înregistrate în calitate de concurent electoral

15:23 | 07.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în ședința de astăzi, doi concurenți electorali pentru scrutinul din 11 iulie 2021, transmite MOLDPRES.

Astfel, au fost înregistrate Pаrtidul Politic Partidul Verde Ecologist (cu 65 candidați) și Partidul Politic „Partidul Legii şi Dreptății” (cu 56 candidați).

În acest context, au fost înregistrate simbolurile electorale ale concurenților pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoanele responsabile de finanţe (trezorieri).

Până în prezent, CEC a înregistrat 16 concurenți pentru scrutinul din 11 iulie 2021, iar alte trei dosare se află în proces de examinare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!