ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va implementa opt proiecte prin intermediul Programului Buget Civil

13:54 | 09.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău va implementa opt proiecte de interes public prin intermediul Programului Buget Civil, finanțat de către administrația publică locală, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că este vorba de amenajarea a două terenuri sportive,  patru spații de agrement în aer liber și deschiderea unui punct de observare astronomic și cartografierea patrimoniului cultural/arhitectural al municipiului.

Potrivit edilului, lucrările vor fi realizate de către subdiviziunile de profil ale Primăriei municipiului Chișinău în colaborare cu autorii proiectelor pe parcursul anului 2021. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!