ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Primarul Chișinăului susține că angajații municipalității nu trebuie să fie implicați în campania electorală

09:04 | 14.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 14 iun. /MOLDPRES/. Primarul de Chișinău, Ion Ceban a solicitat conducerii instituțiilor municipale, a departamentelor și direcțiilor, să nu se implice în dezbateri electorale, transmite MOLDPRES.

Edilul capitalei a declarat astăzi, în ședința on-line a serviciilor municipale că șefii de direcții, departamente ori întreprinderi municipale nu trebuie să se implice în campania electorală pentru apropiatele alegeri parlamentare. De asemenea, Ceban a interzis desfășurarea întâlnirilor electorale în timpul programului. „Primăria Chișinău nu este angajată în campanie. Solicit concurenților electorali să organizeze întâlnirile electorale doar în afara orelor de program, în timpul liber. Nu angajați instituțiile municipale în campania electorală. Lăsați Primăria să lucreze, nu politizați problemele existente în Chișinău”, a spus Ceban.

În același timp, el a afirmat că dezbaterile referitoare la problemele orașului sunt binevenite dar că acestea nu ar trebui politizate. “Rog concurenții electorali să nu politizeze problemele existente în municipiul Chișinău”, a cerut edilul capitalei.  

La 11 iulie în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.

foto: agora.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!