ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprimarul capitalei Inga Ionesii și-a prezentat demisia

13:20 | 15.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Viceprimarul municipiului Chișinău, Inga Ionesii, și-a prezentat demisia. Interimatul va fi deținut de Olga Ursu, șefa Cabinetului primarului general, responsabil pe finanțele publice, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi pe rețelele de socializare că Inga Ionesii s-a retras din funcție, în baza cererii personale.

Potrivit edilului, interimatul funcției de viceprimar pe domeniul economie și investiții va fi asigurat de Olga Ursu, șefa Cabinetului primarului general, specialistă în domeniul finanțelor.

În context, Ion Ceban i-a mulțumit fostului viceprimar Ionesii că a făcut parte din echipa sa și că „au fost inițiate multe lucruri frumoase pentru cetățeni și pentru municipiul Chișinău”. Totodată, edilul a ținut să aprecieze calitățile de bun profesionist ale Ingăi Ionesii și i-a urat succese în continuare.

foto: facebook.com

img21004229

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!