ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău organizează în week-end Campionatul municipal de ciclism

09:38 | 17.06.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei capitalei organizează  pe 19-20 iunie Campionatul municipiului Chișinău la ciclism, transmite MOLDPRES.

Potrivit autorităților locale, activitatea are drept scop popularizarea acestui sport, ridicarea performanțelor tinerilor și desemnarea celor mai reprezentativi atleți.

Campionatul se va desfășura pe drumul național M-3 Chișinău - Cimișlia, pentru următoarele categorii de vârstă: juniori (a. n. 2003-2004); cadeți (a. n. 2005-2006); cadeți mici (a. n. 2007-2008).

Astfel, sâmbătă, 19 iunie, va avea loc cursa contra timp individual pe o distanță de 15 km pentru toate categoriile. Duminică, 20 iunie se va desfășura cursa la linie - 40 km pentru cadeții mici și cursa la linie - 80 km pentru juniori și cadeți.

Competițiile sunt organizate de Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, în comun cu Federația de ciclism din Republica Moldova și coordonate cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Conducerea nemijlocită a competițiilor revine Colegiului de arbitri desemnat de Federația de ciclism. 

foto: Primăria Chișinău

img21004281

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!