ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Adrian Bordianu va exercita interimatul funcției de șef al Procuraturii Anticorupție

11:44 | 22.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție va fi exercitat începând de astăzi de Adrian Bordianu, potrivit unui ordin emis de Procurorul General, transmite MOLDPRES.

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, l-a prezentat astăzi colectivului Procuraturii Anticorupție pe noul șef-interimar al subdiviziunii specializate.

Totodată, Sergiu Gavajuc, care din decembrie 2019 a deținut interimatul funcției de șef al Procuraturii Anticorupție, a fost reîncadrat în vechea postură de șef-adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție.

“Remanierile survin ca urmare a situației obiective, inclusiv cu caracter personal, precum și necesității de asigurare în continuare a funcționalității respectivei structuri specializate”, explică un comunicat al Procuraturii Generale.

foto simbol

 

img21004417

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!