ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulţi oameni de afaceri s-au reunit la un forum în corturi la Comrat

13:14 | 28.06.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. ”Traktor Business Camp” a fost genericul unei acţiuni, desfășurată în premieră în autonomia găgăuză, în perioada 25-27 iunie. Evenimentul a reunit oameni de afaceri din întreaga ţară care au făcut schimb de experienţă şi opinii, fiind cazaţi într-o tabără cu corturi din Comrat, transmite MOLDPRES.

În cadrul acestui forum neobişnuit au luat parte circa o sută de persoane, care nu s-au cunoscut anterior. Participanţii au fost împărţiţi în nouă echipe care au învăţat să promoveze comunicarea eficientă, identificarea liderului, munca în echipă etc.

Organizatorii primului Traktor Business Camp au fost businessmenii Dmitri Voloşin, ex-premierul Chiril Gaburici, başcanul Irina Vlah, iar ideea a venit de la omul de afaceri Igor Ganea. „Este primul eveniment de acest fel în Republica Moldova şi care va găzdui speakeri care din propria experienţă cunosc cum să construiască o afacere, care sunt riscurile, cum să calculeze eventuale profituri ş.a.”, a spus Ganea.

foto: gagauzinfo.md.

img21004586

img21004586

img21004586

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!