ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii din capitală au aplicat amenzi de aproape două milioane de lei pentru comerț stradal

10:14 | 30.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 30 iun. /MOLDPRES/. Polițiștii din capitală au aplicat de la începutul anului curent amenzi în sumă totală de 1 893 500 de lei pentru desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției de poliție a capitalei, în ultimele zile, oamenii legii împreună cu angajații APL, au desfășurat razii în piețe și pe străzile din mai multe sectoare, privind desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător.

Măsurile date au drept scop lupta cu comerțul stradal ilegal, astfel polițiștii îndeamnă comercianții să-şi vândă produsele în locuri autorizate.

Angajații poliției capitalei în comun cu instituțiile abilitate anunță că vor desfășura în continuare activități de prevenire și documentare a comerțului stradal, în special cu produse ușor alterabile.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!