ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spania, Italia, Danemarca și Anglia sunt semifinalistele campionatului european de fotbal

09:29 | 05.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 5 iul. /MOLDPRES/. Echipele naționale ale Spaniei, Italiei, Danemarcei și Angliei sunt semifinaliste ale campionatului european de fotbal, transmite MOLDPRES.

Naționala Angliei a ajuns în semifinalele unui turneu final de Campionat European pentru prima oară în 25 de ani, iar acest lucru se datorează victoriei cu 4-0 în fața Ucrainei. Acest meci a fost cea mai urmărită transmisiune live din Marea Britanie. BBC a anunțat că 20,9 milioane de persoane au stat în fața televizorului, cu un vârf de rating de 81,8. 

Este singura echipă fără gol primit până în semifinale din istoria turneelor EURO. În schimb, dintre toate cele patru semifinaliste, Anglia este singura care nu a mai câștigat trofeul european. În semifinale, Anglia va întâlni Danemarca pe Wembley.

Prima semifinală va avea loc marți, 6 iulie, Italia - Spania (22:00, Londra), urmând ca miercuri, 7 iulie, să se desfășoare semifinala a doua: Anglia - Danemarca (22:00, Londra).

foto: stirilekanald.ro

img21004772

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!