ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe strada pietonală din capitală începe festivalul gastronomic ,,Street Food & Wine”

13:34 | 09.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. Pe strada pietonală Eugen Doga din Chișinău începe festivalul gastronomic „Street Food & Wine”, care se va desfășura în perioada 9 - 11 iulie, transmite MOLDPRES.

La eveniment participă peste 30 de agenți economici şi producători autohtoni, care vor oferi pe parcursul a trei zile experiențe gastronomice noi pentru toate gusturile.

Totodată, doritorii vor putea degusta preparate culinare specifice pentru bucătăria găgăuză, mexicană, israeliană, grecească, italiană ș.a.

Festivalul gastronomic se dorește a fi un model de susținere pentru agenții economici şi producătorii autohtoni, fiindu-le oferite posibilitatea să fie cunoscuți și să își promoveze produsele.

Pe parcursul acestor trei zile, pentru doritorii de a se imuniza împotriva COVID-19, pe strada pietonală se va afla autobuzul utilizat drept punct de vaccinare mobil.

foto: facebook.com

img21004915

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!