ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Liderul PDM Pavel Filip și-a exercitat dreptul la vot

09:16 | 11.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Liderul PDM Pavel Filip și-a exercitat astăzi dreptul la vot în cadrul alegerilor legislative anticipate. El a spus că ”a votat pentru o echipă serioasă, care va fi în stare să instaleze un guvern”, comunică MOLDPRES.

„Am votat pentru fapte, pentru o echipă serioasă, puternică și profesionistă, pentru o echipă care va fi în stare să construiască grădinițe. Vrem ca oamenii să aibă venituri decente care să le permită să rămână acasă”, a declarat Pavel Filip.

Liderul PDM nu a fost cel mai matinal politician care a venit la vot. Puțin după ora 7.00, imediat ce s-au deschis secțiile de votare, la urne s-a prezentat Marina Tauber, vicepreședintele Partidului ”Șor”. Aceasta a venit să voteze însoțită de echipa din Chișinău a formațiunii.

Astăzi, peste 3,2 milioane de cetăţeni ai R. Moldova cu drept de vot sunt așteptați să participe la alegerile parlamentare anticipate. Secțiile de votare sunt deschise între orele 07:00 și 21:00.

foto: PDM

img21004941

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!