ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului va efectua o vizită de lucru la Batumi, Georgia

16:40 | 16.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 19-20 iulie o vizită de lucru în Georgia, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

În cadrul acestei vizite, șeful statului va participa la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, în panelul de deschidere, cu genericul „Trei state - o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”. Scopul evenimentului este de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene - Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

De asemenea, la Batumi, Președinta Maia Sandu urmează să aibă întrevederi cu Președintele Georgiei, Salome Zourabichvili, cu Președintele ucrainean, Volodymyr Zelenskyy, precum și cu Președintele Consiliului European, Charles Michel.

Pentru evenimentele din cadrul conferinței accesați http://www.batumiconference.ge/2021/en.

foto: Președinție

img21005157

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!