ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

„Apă-Canal Chișinău” aplică noi metode de comunicare a volumului de apă consumat de locuitori

13:03 | 21.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. SA „Apă-Canal Chișinău” permite comunicarea indicatorilor contoarelor de apă prin mesaj sau apel telefonic, transmite MOLDPRES.

Instituția a anunțat că peste 450 de consumatori au transmis furnizorului de apă datele de la contoarele de apă potabilă prin intermediul platformelor Viber, WhatsApp, dar și prin SMS sau apeluri telefonice.

„În acest mod, consumatorii vor plăti efectiv consumul real din luna respectivă. Indicii transmiși de consumatori vor constitui baza de calcul a emiterii facturii. În situația în care datele nu sunt transmise în condițiile și în termenele indicate în factură, facturarea se va realiza pe baza consumului lunar estimativ al serviciului de alimentare cu apă”, a precizat SA „Apă-Canal Chișinău”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!