ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ultimul weekend din iulie va fi cu temperaturi confortabile, fără ploi

15:45 | 23.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Meteorologii anunță pentru ultimul weekend din luna iulie temperaturi confortabile, fără precipitații, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform SHS, sâmbătă, 24 iulie, pe întreg teritoriul țării, mercurul termometrelor se va ridica până la 29 grade Celsius, ziua, şi până la 18 grade – noaptea.

Mai cald va fi duminică, când se așteaptă maxime termice diurne de 30 de grade Celsius şi nocturne – de 19 grade.

După o perioadă relativ potolită în context meteorologic, de săptămâna viitoare revine canicula. Conform meteorologilor, ultimele zile din luna lui Cuptor vor fi caracterizate de arșiță şi valori termice ce vor depăși 35 de grade Celsius. Ploi se prevăd numai în a doua jumătate a săptămânii următoare, preponderent în nordul țării. 

foto: facebook.com

img21005340

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!