ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un album consacrat legislaturii a X-a a Parlamentului a fost lansat la Chișinău

14:52 | 25.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova a lansat un album în care este redată istoria legislaturii a X-a a Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Albumul are aproape 90 de pagini în care sunt reflectate cele mai importante evenimente și acțiuni realizate pe parcursul a doi ani de activitate a Parlamentului Moldovei. Este prezentat un scurt istoric despre constituirea Legislativului, ca urmare a alegerilor din 24 februarie 2019, despre componența și realizările fracțiunilor și ale comisiilor parlamentare. 

Totodată, sunt prezentate informațiile biografice ale celor 101 deputați. De asemenea, este reflectată activitatea Secretariatului Parlamentului pe durata celor doi ani.

Parlamentul de legislatura a X-a a s-a întrunit în 76 de ședințe plenare și a adoptat peste 500 de acte normative.

foto: Parlament

img21005367

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!