ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tineri antreprenori participă la un seminar de educare financiară

10:41 | 28.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Ministerul Finanțelor a organizat astăzi un seminar de educaţie financiară a tinerilor antreprenori. În cadrul acestuia vor fi abordate subiecte ce țin de activitatea financiar-contabilă a agenților economici, transmite MOLDPRES.

Seminarul are loc în cadrul proiectului Clubului antreprenorilor onești, fiind parte a campaniei naționale de educare financiară “Bugetul public este bugetul tău”.

“Evenimentul este un efort comun al Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat, Serviciului Vamal, Centrului de Tehnologii Informaţionale în Finanţe, American Chamber of Commerce in Moldova, JCI Moldova și FINedu”, conform organizatorilor.

Campania „Bugetul public este bugetul tău” a fost lansată de Ministerul Finanțelor în martie curent, în cadrul Săptămânii Internaționale a Educației Financiare (Global Money Week 2021). În acest an, Ministerul Finanțelor pentru prima data s-a alăturat evenimentului Global Money Week, la care participă aproape 175 de țări. Global Money Week este o mișcare globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor.

img21005442

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!