ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Republicii Moldova la fotbal de plajă a câștigat turneul Euroleague Soccer Beach, Divizia B

10:30 | 02.08.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal pe plajă a Republicii Moldova a câştigat turneul Euroleague Soccer Beach, Divizia B, desfăşurat în premieră la Chişinău, transmite MOLDPRES.

Moldovenii au câștigat meciul final disputat în fața reprezentativei Estoniei cu scorul de 4-1. Meciul a fost desfășurat pe arena din parcul "La Izvor", unde Primăria Chișinău a construit, împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal, arena pentru fotbal de plajă.

În acest turneu, naționala noastră a câștigat toate partidele, iar Andrei Negara a fost ales cel mai bun jucător al competiţiei.

La turneul Euroleague Soccer Beach, Divizia B, de la Chișinău au participat 11 echipe. Moldova, Estonia, Kazahstan, Cehia, Grecia, Slovacia și Lituania, alături de Turcia (ultima clasată din calificările Diviziei A) vor evolua la turneul final de promovare în eșalonul superior, care va avea loc în stațiunea Figuiera Da Foz (Portugalia) în perioada 9-12 septembrie. Ele vor fi repartizate în două grupe. Pe plaja lusitană va fi stabilită campioana Diviziei B (faza finală), care va obține dreptul de a promova în Divizia A, elita europeană a fotbalului pe plajă. 

foto: fmf.md

img21005557

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!