ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parcul Urban de Autobuze Chișinău și-a mărit numărul de mijloace de transport

13:01 | 02.08.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat pe rețelele de socializare că la Chișinău au sosit astăzi încă nouă autobuze, din cele patruzeci, care au fost achiziționate în Olanda, transmite MOLDPRES.

Potrivit edilului, toate unitățile de transport vor fi supuse verificării tehnice, iar apoi vor fi repartizate pe rutele municipale din oraș și suburbii.

În primăvara acestui an, municipalitatea a achiziționat pentru Parcul Urban de Autobuze 58 de autovehicule – 40 VDL din Olanda și 18 unități de transport de model MAN și Volvo. Costul total al acestor mijloace de transport este de aproximativ 50 milioane de lei.

La data de 29 iulie au ajuns la Chișinău și cinci autobuze noi, marca ISUZU, din cele o sută achiziționate de Primăria municipiului Chișinău.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21005568

img21005568

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!