ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova şi Marea Britanie vor semna un Acord de parteneriat strategic

16:15 | 19.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniştri de la Chişinău a aprobat astăzi hotărârea cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului de parteneriat strategic, comerţ şi cooperare dintre Republica Moldova şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, semnat în decembrie 2020, transmite MOLDPRES.

Conform proiectului, se ratifică Acordul de parteneriat strategic, comerţ şi cooperare dintre cele două state, semnat la 24 decembrie 2020.

Guvernul va întreprinde măsurile necesare pentru realizarea prevederilor Acordului menționat. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va notifica Părții britanice ratificarea documentului nominalizat.

Proiectul se aprobă şi se prezintă Președintelui Republicii Moldova spre examinare şi ratificare.

Foto simbol

img21006060

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!