ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În acest weekend, în toată țara vor avea loc maratoane de vaccinare

17:28 | 20.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. În zilele de 21-22 august, în toate regiunile țării vor fi organizate maratoane de vaccinare împotriva COVID-19, sub genericul „Mergem protejați la școală”, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Sănătății, la maratoane sunt invitate în special cadrele didactice, alți angajați din sistemul de învățământ, părinți, bunici și membrii familiilor.

Acțiunile se vor desfășura în punctele de vaccinare din cadrul instituțiilor de asistență medicală primară raionale și locale, în intervalul orelor 08:00 și 18:00. În municipiul Chișinău, activitățile de imunizare vor fi organizate suplimentar la Centrul Municipal de Vaccinare, de pe strada Petru Rareș, 18.

Vaccinarea se face fără programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. Vaccinurile utilizate în cadrul maratoanelor sunt sigure și eficiente.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost administrate 1.211.354 de doze.

Foto: MS

img21006105

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!