ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Președintele Maia Sandu va participa la Summitul de lansare a „Platformei Crimeea”

17:23 | 21.08.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa luni, 23 august, la Summitul de inaugurare a „Platformei Crimeea”, la Kiev, a relatat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

La eveniment și-au anunțat prezența 14 șefi de state și de guverne, dintr-un total de 44 de delegații internaționale, inclusiv oficiali de rang înalt ai UE.

Adițional Summitului, Președintele Maia Sandu va avea câteva întrevederi bilaterale. Liderul de la Chișinău va discuta cu președinții Estoniei și Letoniei, cu Prim-ministrul Suediei și cu ministrul Federal pentru Afaceri Europene şi Internaţionale al Austriei, precum și cu Vicepreședintele executiv al Comisiei Europene.

Din delegația Republicii Moldova mai face parte Cristina Gherasimov, consilier prezidențial pentru politică externă.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!