ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal a Republicii Moldova va juca astăzi împotriva selecționatei Austriei

12:32 | 01.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. Selecționata națională de fotbal a Republicii Moldova va susține astăzi al patrulea meci din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022. Jucătorii moldoveni vor evolua împotriva selecționatei naționale a Austriei, transmite MOLDPRES.

Meciul de fotbal se va desfășura pe stadionul Zimbru din Chișinău, la ora 21:45, și va fi arbitrat de către englezul Paul Tierney (41 de ani), arbitru FIFA din 2018. Arbitrajul video va funcționa astăzi pentru prima dată pe stadionul Zimbru, la solicitarea UEFA.

Meciul cu Austria va fi cu numărul 253 pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat 47 de victorii, 60 de egalități și 145 de înfrângeri. Golaveraj: 195-420. Selecționata Republicii Moldova a mai jucat până acum șase meciuri cu naționala austriacă, reușind o victorie. În alte cinci meciuri, tricolorii au fost învinși. Golaveraj: 2-8

Meciul Moldova – Austria va fi transmisă în direct la două posturi de televiziune.

Foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!