ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Afacerilor Externe al Greciei va întreprinde o vizită la Chișinău

09:46 | 08.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe al Greciei, Nikos Dendias, va efectua astăzi o vizită la Chișinău, la invitația vicepremierului, ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Programul oficialului grec include întrevederi cu omologul său moldovean Nicu Popescu, Președintele Maia Sandu și Prim-ministrul Natalia Gavrilița.  

Discuțiile la nivelul celor doi miniștri ai Afacerilor Externe urmăresc identificarea celor mai potrivite căi de a avansa implementarea principalelor proiecte bilaterale. Tot în cadrul vizitei, oficialii urmează să semneze Acordul în domeniul securității sociale dintre Republica Moldova și Republica Elenă și Aranjamentul administrativ pentru aplicarea Acordului.

Foto: MAEIE

img21006555

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!