ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Conducerea CNPF a fost revocată

19:21 | 09.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul a adoptat astăzi cu 54 de voturi, hotărârea privind revocarea membrilor Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare: președintelui Valeriu Chițan, vicepreședinților Nina Dosca și Iurie Filip, membrului Viorel Miron, comunică MOLDPRES.

Hotărârea a fost adoptată în temeiul Legii privind Comisia Naţională a Pieţei Financiare, potrivit căreia calitatea de membru al Consiliului de administraţie încetează, inclusiv, în caz de revocare de către Legislativ, la propunerea Preşedintelui Parlamentului.

Tot în ședința de astăzi, Parlamentul a adoptat o hotărâre, prin care a apreciat drept nesatisfăcătoare și lipsită de performanță activitatea membrilor Consiliului de administrație al CNPF.

Foto: Parlament

img21006625

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!