ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un polițist de patrulare din nordul țării a ajuns la spital în urma unui accident rutier

11:03 | 13.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Un polițist de patrulare s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident rutier, în timp ce era în misiune de serviciu, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, în jurul orei 08:10 la Dispeceratul Nord al INSP, a parvenit un apel privind producerea unui accident rutier, cu persoane traumatizate, în apropiere de satul Colicăuți, raionul Briceni.

Conform sursei citate, în timpul deplasării polițistului spre un accident, în satul Halahora de Sus, de pe un drum secundar, fără să se asigure, o șoferiță la volanul unui Audi, nu a cedat trecerea echipajului de patrulare, lovind lateral mașina de serviciu. Ulterior, aceasta a fost proiectată într-un camion Volvo.

În urma impactului, polițistul de patrulare a fost transportat la Spitalul raional Edineț cu multiple traumatisme. Alte persoane nu au avut de suferit.

Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliție Briceni.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!