ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a acreditat 20 de observatori internaționali pentru alegerile în Adunarea Populară din Găgăuzia

10:36 | 14.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a acreditat mai mulți observatori internaționali pentru alegerile în Adunarea Populară a Găgăuziei din 19 septembrie curent, transmite MOLDPRES.

Autoritatea electorală centrală a acreditat, astăzi, un număr de 20 observatori internaționali din Germania, Polonia, SUA, Suedia, Turcia și Ucraina pentru monitorizarea desfășurării alegerilor pentru Adunarea Populară a UTA Gagauz-Yeri din 19 septembrie.

În același timp, membrii CEC au validat cinci mandate de deputat în Parlament în locul deputaților fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate care au fost desemnați să ocupe funcții în Guvern.

De asemenea, Comisia Electorală Centrală a atribuit două mandate de consilier în consiliile raionale Sângerei și Ștefan Vodă, un mandat de consilier municipal în orașul Edineț și patru mandate de consilieri locali.

img21006717

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!