ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei solicită ajutorul locuitorilor pentru salubrizarea albiei râului Bâc

14:23 | 30.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău face apel către locuitorii urbei, reprezentanții sectorului asociativ, agenți economici, instituții publice, precum și reprezentanților partidelor politice pentru a se alătura inițiativei de salubrizare a albiei râului Bâc, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei informează că sâmbătă, 2 octombrie 2021, ora 09:00, va fi desfășurată o amplă acțiune de salubrizare a râului Bâc pe tronsonul str. Ismail - str. Lunca Bâcului. 

Autoritățile locale vor pune la dispoziția participanților mănuși, pungi, precum și transport pentru evacuarea deșeurilor. Intervenția în zona riverană a albiei râului Bâc se desfășoară în contextul activităților planificate în cadrul campaniei de salubrizare de toamnă.

Pentru sfârșitul lunii octombrie este planificată acțiunea de plantare a arborilor pe teritoriul orașului, în cadrul campaniei de salubrizare.

Foto: chisinau.md

img21007208

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!