ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:30 | 13.10.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat rechemarea Oxanei Greceanîi din funcţia de reprezentant al Republicii Moldova în Comisia Economică Euroasiatică, transmite MOLDPRES.

La fel, în şedinţa de astăzi, Ruslan Bolbocean a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

În ședința din 13 octombrie, Guvernul a aprobat şi desemnarea Liliei Gantea în postul de secretar general de stat la Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, Executivul a aprobat demisia Tatianei Ivanicichina din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor, în legătură cu trecerea la un nou loc de muncă, în cadrul Băncii Naţionale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!