ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au emis Cod Galben de vânt

15:40 | 20.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Meteorologii au emis Cod Galben de vânt pentru joi, 21 octombrie. Avertizarea va fi valabilă între orele 05.00-21.00, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe parcursul zilei de mâine, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului din sud-vest de până la 15-20 m/s.

În acest context, salvatorii recomandă să fie evitate locurile unde sunt copaci uscați sau fire electrice de înaltă tensiune.

Conform meteorologilor, mâine maxima temperaturii aerului pe teritoriul țării va fi de 22 grade Celsius. În cursul nopții, se așteaptă valori termice încadrate între 5-10 grade de căldură.

Foto: nature.desktopnexus.com

img21007858

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!