ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

AIPA: Dosarele pentru subvenții post-investiționale pot fi depuse până la 31 octombrie

09:54 | 25.10.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Agenția de Intervenții și Plăți în Agricultură (AIPA) a anunţat solicitanții de subvenții post-investiționale la implementarea proiectelor că pot depune dosarele, conform Hotărârii de Guvern privind modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, până la data de 31 octombrie, curent, transmite MOLDPRES.

Producători agricoli şi asociațiile acestora sunt îndemnați să depună în timp util dosarul de subvenționare.

În acest scop, solicitanții de subvenții se vor adresa la oficiile teritoriale AIPA în raza cărora a fost făcută investiția.

Subvenționarea producătorilor agricoli are ca scop realizarea obiectivelor strategice de dezvoltare a sectorului rural, agroindustrial, precum și susținerea actorilor implicați în agricultură, potrivit Strategiei naţionale de dezvoltare agricolă şi rurală pentru anii 2014-2020.

Foto: agrobiznes.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!