ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parcul Urban de Autobuze Chișinău redeschide de la 1 noiembrie ruta de autobuze către Stăuceni

09:17 | 26.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a anunțat că începând cu data de 1 noiembrie se redeschide ruta de autobuz nr. 37 „Str. Vasile Alecsandri, Chișinău – com. Stăuceni”, transmite MOLDPRES.

Administrația municipiului Chișinău a semnat o dispoziție prin care Parcul Urban de Autobuze din Chișinău este însărcinat să eficientizeze serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației comunei Stăuceni cu transport public.

Potrivit informației puse la dispoziție de Parcul Urban de Autobuze Chișinău, în zilele de lucru, pe ruta de transport călători nr.37 vor circula trei autobuze cu un interval de 20-30 min, care vor realiza 27 de curse de călători. În zilele de odihnă vor circula două unități de transport, la un interval de 35-45 min, care vor realiza 17 curse de călători. Lungimea întregului traseu de transport pasageri este 24,1 km.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!