ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu un oficial al Ministerului german de Externe

18:53 | 26.10.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a primit ieri, pe Matthias Lüttenberg, Directorul pentru Europa de Est, Caucaz și Asia Centrală în cadrul Ministerului de Externe al Republicii Federale Germania, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, în cadrul întrevederii a fost abordat subiectul securității energetice a Republicii Moldova, dar și posibilele soluții pentru criza energetică cu care se confruntă țara. De asemenea, oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova, dar și despre viitorul Summit al Parteneriatului Estic.

Printre alte subiecte abordate în cadrul discuției se numără și sprijinul autorităților de la Berlin pentru facilitarea recunoașterii și conversiunii permiselor de conducere ale cetățenilor Republicii Moldova.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!