ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Medici de pe ambulanță au fost amenințați cu o armă în capitală

11:08 | 08.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. O echipă AMU a fost amenințată în dimineața zilei de astăzi cu o armă de foc, în timp ce încerca să ofere ajutor unui tânăr. Incidentul a avut loc în sectorul Râșcani al capitalei, comunică MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, la ora 04:36 a fost solicitată intervenția ambulanței pentru un pacient de 32 ani.

Ajunși la chemare, medicii de pe ambulanță au depistat în scara unui bloc un bărbat cu comportament neadecvat. În timpul acordării asistenței medicale urgente la etapa de prespital, pacientul a scos o armă amenințând echipa de pe ambulanță. Astfel, individul intenționa să obțină preparate narcotice din trusa cu medicamente. Felcerul a reușit să solicite ajutorul unui echipaj de poliție prin mijloace de telecomunicații speciale.

Organele de drept au reținut persoana și urmează să fie stabilite toate circumstanțele incidentului.

img21008437

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!