ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul și-a desemnat candidatul la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului

18:05 | 19.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi înaintarea către Parlament a candidaturii Lilianei Vițu la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului din partea Guvernului, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Cabinetului de miniștri.

Liliana Vițu a studiat la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova și a făcut masteratul în Studii Europene Moderne la Universitatea Metropolitană din Londra. Începând cu 2018, activează în calitate de Coordonatoare pe comunicare și media în cadrul Biroului de cooperare al Elveției în Republica Moldova. De asemenea, a activat în calitate de Coordonator pe comunicare în cadrul Fundației Euroasia și Ambasadei Marii Britanii la Chișinău. În perioada 2013 – 2015 a deținut funcția de Consilieră principală de stat și purtătoare de cuvânt a Prim-ministrului Republicii Moldova.

Consiliul Audiovizualului este constituit din 7 membri, dintre care trei sunt propuși de fracțiunile parlamentare, doi de organizațiile societății civile, unul - de Guvern și unul – de Președinție. Membrii Consiliului Audiovizualului sunt desemnați pentru un mandat de șase ani.

Foto: Guvern

img21008876

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!