ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biroul executiv al Colegiului Medicilor Veterinari a depus jurământul profesional

11:11 | 02.12.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Biroul executiv al Colegiului Medicilor Veterinari, ales recent la primul congres al structurii, a depus ieri jurământul profesional, în prezența ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare Viorel Gherciu, transmite MOLDPRES.

„Vă adresez felicitări și vă doresc succese în activitatea ce urmează să o desfășurați în cadrul Colegiului Medicilor Veterinari. Mizăm pe faptul că experiența dvs. va influența pozitiv activitățile sanitar-veterinare. Vă asigur că ministerul va oferi suportul necesar pentru practicarea profesiei de medic veterinar și pentru consolidarea nivelului de cunoştinţe în scopul sporirii activităților de cercetare științifică. Astfel, prin eforturi comune, sperăm să ne reușească promovarea politicilor naționale în domeniul sanitar-veterinar, să asigurăm sănătatea publică, protecția și bunăstarea animalelor”, a subliniat ministrul.

Primul Congres al Colegiului Medicilor Veterinari din Republica Moldova a avut loc la 18 noiembrie curent, când a fost constituit Colegiul sus-numit, organ abilitat cu apărarea drepturilor și intereselor membrilor săi în toate domeniile de activitate, precum și cu asigurarea dezvoltării profesionale continue a medicilor veterinari.

Foto: MAIA

img21009251

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!