ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Robert Lewandowski și-a anunțat plecarea de la echipa Bayern Munchen

11:55 | 02.12.2021 Categorie: Sport

Munchen, 2 dec. /MOLDPRES/. Fotbalistul polonez Robert Lewandowski și-a anunțat impresarul că dorește să plece de la echipa germană Bayern Munchen și este pregătit să semneze un contract cu Real Madrid, transmite MOLDPRES.

Anunțul vine după gala desemnării câștigătorului Balonului de Aur desfășurată la Paris unde Lewandowski a pierdut în detrimentul lui Lionel Messi. Decizia a stârnit numeroase controverse și critici în lumea fotbalului, în contextul în care, din cauza pandemiei de coronavirus, trofeul nu a fost decernat anul trecut iar atacantul polonez a avut prestații extrem de bune în ultimele sezoane fotbalistice.

Lewandowski are mai mult de 40 de goluri înscrise în ultimele șase sezoane și este cel mai prolific atacant al lui Bayern Munchen din ultimii ani. În acest sezon are deja înscrise 25 de goluri în cele 20 de meciuri jucate.

Foto: bavarianfootballworks.com

img21009254

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!