ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vlad Țurcanu este noul director general al Companiei ”Teleradio-Moldova”

12:16 | 03.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 dec. /MOLDPRES/. Vlad Țurcanu a fost numit în funcția de director general al furnizorului public național de servicii media, Compania ”Teleradio-Moldova”, pe un termen de șapte an. În cadrul ședinței plenare de astăzi a Parlamentului, un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost aprobat cu votul a 58 de deputați, transmite MOLDPRES.

În conformitate cu legislația, candidatura lui Vlad Țurcanu a fost propusă Parlamentului de către Consiliul de supraveghere și dezvoltare al furnizorului public național de servicii media.

Vlad Țurcanu este licențiat în jurnalism și științe ale comunicării. Acesta a activat la Radio Moldova, Radio Europa Liberă și a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. În anul 2014, acesta a primit distincția Gloria Muncii, acordat de președintele Republicii Moldova.

Foto: zdg.md
 

img21009293

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!