ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SUA au oferit Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane un lot de tehnică

10:26 | 06.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin intermediul Ambasadei la Chișinău, a oferit Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane un lot de tehnică de calcul în valoare de 23 mii de dolari, comunică MOLDPRES.

Prezent la eveniment, șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov, a mulțumit SUA pentru donația oferită, menționând că acest lot de tehnică de calcul este necesar pentru instituție și va fi repartizat polițiștilor în vederea îmbunătățirii condițiilor de activitate.

Donația conține dulapuri metalice pentru depozitarea documentelor, computere, imprimante multifuncţionale şi dispozitive de stocare a informaţiei.

Foto: MAI

img21009351

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!