ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prețurile la benzină şi motorină continuă să scadă

12:15 | 09.12.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit pentru mâine, 10 decembrie, următoarele prețuri maximale de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard: pentru benzina COR 95 - 20,04 lei/litru; pentru motorină – 17,12 lei/litru, transmite MOLDPRES.

Prețul pentru benzina de tip standard a coborât sub nivelul minim stabilit anterior la începutul lunii septembrie. Acesta este cel mai mic preț la benzină stabilit de către ANRE din momentul intrării în vigoare a ultimelor modificări la Legea privind piața produselor petroliere.

În ultima perioadă, prețul maximal la benzina COR 95 a scăzut cu 1,84 lei/litru, iar la motorina standard cu 1,65 lei/litru.

Foto: medpharmres.com

 

img21009481

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!