ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Culturii

15:22 | 09.12.2021 Categorie: Comunicate

Ministrul Sergiu Prodan a avut astăzi o întrevedere cu E.S Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. În cadrul discuției au fost abordate subiectele actuale de pe agenda procesului de intensificare a relaţiilor bilaterale culturale.

Părțile au discutat și despre colaborarea bilaterală în vederea realizării proiectelor importante pentru Minister, precum semnarea unui eventual acord privind susținerea financiară a Casei-muzeu „Aleksandr Pușkin" și a Teatrului Dramatic de Stat pentru Tineret „ Teatr S ulițî roz".

Sergiu Prodan a mulțumit oficialului rus pentru suportul acordat culturii naționale.

La rândul său, E.S Oleg Vasnețov și-a exprimat deschiderea pentru continuarea dialogului  de colaborare în domeniul culturii. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!